CV / contact

Frank M. Werger is geboren op 7 mei 1974 te Enschede.

Sinds het behalen van zijn doctoraal examen Fiscale Economie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam in 2000 is hij verbonden aan het fiscaaleconomisch instituut van dezelfde universiteit. op 17 maart 2011 promoveerde hij op het onderwerp "Loonsomheffing".

Momenteel verzorgt hij onder meer de vakken Inkomstenbelasting A en Fiscale Economie en een aantal sessies van het werkcollege multinationale ondernemingen. Hij is ook docent voor de post doctorale opleiding Master of Financiële Planning (onderdeel Europese Financiële Planning). Hij verzorgt regelmatig lezingen op seminars van o.a. PwC en Kluwer. Hij is auteur van onder andere de uitgaven 'Werkkostenregeling' en 'Boom Basics Loonheffing'.

Sinds 2000 is hij naast zijn universitaire werkzaamheden als loonheffingenspecialist verbonden aan de afdeling Human Resource Services van PwC te Rotterdam.

Hij verzorgt sinds 2008 diverse cursussen Loonheffingen voor de Stichting Opleiding Belastingadviseurs (NOB) en heeft sinds december 2010 zitting in de Commissie Loonbelasting van de Vereniging voor Belastingwetenschap.

Tot slot publiceert hij regelmatig artikelen in fiscale vakbladen (in het bijzonder over de loonheffingen) en is hij vaste auteur/annotator voor het NTFR, NTFR beschouwingen en de NDFR.


Contact

dr. Frank M. Werger

frank@loonsomheffing.nl

06-42 877 833

    @loonsomheffing


© FMW 2014